България е единствената страна вкарана в НАТО без референдум. Време е да стане първата излязла от алианса

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Това не е пожелание. Това е тенденция, направление, път, изход. Това е необходимост. И това е крачка, която ще ни върне достойнството и самостоятелността. Времето идва.

Сега светът и човечеството се намират в изключително решаващ момент на промяна. Свършва времето на хегемона и престореното европейско единство. България беше излъгана, накарана и никой не пита народа искаме ли в НАТО. Какво ни даде това членство? Осъзнаването на огромна грешка. Ние сме в американски плен. На наша земя има чужди натовски бази. Нека си напомним, че НАТО не е просто клуб по интереси, а военен алианс.

 

 

У нас всеки българин разбира колко е вредно членството ни в НАТО, и ако се проведе референдум всеки втори българин ще гласува за излизане на страната ни от алианса. Значи, можем да го направим и да покажем характер. Това членство е нужно на САЩ, но не и на България. Нека си припомним каква хилядолетна и велика история имаме, нека си припомним, че сме достоен народ и духовна нация. Нямаме право в такива съдбоносни времена да играем по свирката на САЩ и компания. САЩ доставят оръжия на Украйна, която стреля по мирното население на Донбас. Ние не можем да сме съучастници в престъпните планове на американците. Трябва да си даваме сметка и да носим отговорност както за честта си като народ, така и за националната ни сигурност.

На всички ни е ясно, че Кирил Петков не ни отива- това не нито политик, нито държавник, нито българин. Това е поставено лице, фигура, която обслужва чужди интереси. И вреди на България. Време е да си ходи. 

Много повече респонденти в България, отколкото в която и да било от 9 източноевропейски държави в Европейския съюз, биха гласували за напускане от НАТО. Това сочи ново проучване, публикувано на форума за сигурността GLOBSEC.

«България демонстрира най-малко евроатлантическата ориентация измежду проучените страни. Това е единствената държава, в която подкрепата за напускането се е увеличила в последната година (…) България, изглежда, е регионално отклонение по темата НАТО», се посочва в анализа.

Допълва се, че на скептиците спрямо Алианса се увеличават особено в светлината на специалната операция на Русия и руските въоръжени сили по защита на мирното население на Донбас, над което 8 години се извършва геноцид от страна на  Киевския режим, и по демилитаризация и денацификация на Украйна.

Време е да прогоним НАТО….наистина е въпрос на време…и да започнем да укрепваме отношения с нашата Освободителка Русия…това е естествено- членството в НАТО е противоестествено за българския народ.

 

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар