Яйца полетяха по СО, протестите в защита на Паметника на съветската армия се сляха (снимки)

България е жива! 9 български града на мощен протест срещу престъпните натовски планове

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Винаги са ни смятали за слабото звено. Така наречените западни партньори”. Само да напомня, че официално се смята, че България е създадена през 681 година. Колко история е това си спомнете.

А САЩ, които са от онзи ден на картата, смятат, че могат да диктуват и управляват всички страни. Но с нас, българите е по-сложно. Затова натискът към България от страна на САЩ и НАТО, които воюват с Русия ползвайки територията на бивша Украйна е колосален. Ние не се поддаваме на русофобията. Ние не сме предатели, ние не чупим, а пазим паметниците. И паметта. Затова, колкото и да харчат пари САЩ, освен купени марионетки от рода на Кирил Петков, нищо не могат да постигнат в България. Но сега човечеството е изправено пред съдбоносен моментб и се пише история. И е много важно ние, българите какво ще запишем в нея. Нямаме право да позволим на национални предатели влезли във властта да унищожат историята, честта ни, Родината ни. Бълкгария никога няма да се обърне срещу Русия и няма да даде оръжия, защото САЩ искат война.

В тази връзка в 9 български града се проведоха протести срещу въвличането на България във война, съобщиха колегите от ефир.инфо. В приложеното видео можете да видите и почувствате атмосферата

В София излязоха над 3000 души. Те се събраха пред НДК и се отправиха към Министерски съвет и президентството.

Протестиращите се обявиха срещу доставките на оръжие за Украйна и въвличането на страната ни в конфликта. Някои от тях нарекоха НАТО – терористи и фашисти.

Скандирания „НАТО – вън“ и „България – зона на мира“ огласиха улиците.

Обявеният поход за мир се проведе още в Пловдив, Варна,Русе, Стара Загора, Силистра, Казанлък и Търговище. От Шуменпротестиращите се присъединиха към тези във Варна.

Съобщава се, че общо в страната са излезли над 12 000 души. И това е само началото. България се събужда! И ще поведе общоевропейски марш за излизане от екстремистките организации ЕС и НАТО, които днес настояват за оръжие с което да се убиват руски хора. Онези руски хора, които са потомки на нашите Освободители. Нямаме право да се съгласим на престъпния план на евроатлантиците да станем предатели и убийци. Никога не сме били и няма да бъдем. С жива верига ще излезем и ще спрем оръжието, но от нас оръжие няма да излезе, нека всички знаят, че България е жива и се бори!

България е жива! 9 български града на мощен протест срещу престъпните натовски планове

Благодарим на колегите от efir.info за предоставените видео кадри.

 

 

A.Z

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар