Кирил Митрофанова

България е заложник на едно нагло и продажно човече

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Държавата България с 1300-годишна история стана заложник на едно нагло и продажно човече в параноичните му властови изблици и няма кой да го спре.

Човечето Кирил Петков прегази българската Конституция със съдействието на президента Радев. Човечето Кирил Петков прегази националната ни история и достойнство в отношенията с Македония. Човечето Кирил Петков обзаведе управленските канцеларии с любовници, шуробаджанаци, покерджии и обикновени дизайнери.

И за да е пълна свинщината, истерясалото човече Кирил Петков се изплю върху вековните братски отношения между България и Русия. И което е най-срамното – човечето продължава да вилнее и да мърсува във властта и няма кой да го спре. Дори напротив – започна да получава хвалби за безумията си.

Какво чака президентът, какво чака Парламентът – човечето да обяви война на Русия ли? Какво чака Прокуратурата, след като Конституционният съд посочи категорично противозаконността на действията на човечето с двойното му гражданство? Има ли в България все пак някакви политици, които да защитят страната си? Очевидно няма!

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар