България изригна: Срамуваме се от Невяна Митева, кандидатката на ГЕРБ за вицепрезидент

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Невяна Митева не се срамувала от нито един представител на политическа партия ГЕРБ!?! АЗ се срамувам от нея, срамувам се от лицемерието и кариеризма и на всяка цена, срамувам се,че моята родина България роди такива персонажи като Борисов в частност и Шайката като цяло.

Явно моралните ни норми са твърде различни. Аз съм обикновен човек, но държа на морала в политиката и на достойнството си, независимо от изкушенията, Митева е кандидат за вицепрезидент и на голям пост в БА,а не се притеснява да застане на страната на мрака и безчестието.

Каква ирония на съдбата, обикновените хора в България защитават, кой колкото може и докъдето му стигат силите правдата, а тези, които са призвани да бъдат на страната на справедливостта и законността в държавата ни, се отричат от тях и застават зад каузата на един режим и един ренегат, известни с безскрупулност, беззакония и зависимости.

В какъв свят на кривите огледала и изкривените ценности живеем ? Тази жена е СРАМ за пагона. И аз се срамувам от такива като нея!!!

Иванка Наумова

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар