България има нужда от светли личности-спасители, а не от шофьори

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Ситуацията е България е толкова комплицитна, затормозяваща, изморителна и горчиво-тъжна, че ако би могла да се минимализира в макет, за да бъде описана, може да бъде сравнена със семейство, в което родителите се крадат, лъжат и изневеряват, докато разпродават покъщнината се събират – за да договорят цената и разделят печалбата, а децата мразят родителите си, защото са дадени за осиновяване и скитат болни и гладни по улиците. Сещате се, нали?! “Семейството” е държавата ни, “родителие” са управляващите, а “децата” сме ние – българските граждани.
Полицаите искали увеличение на заплатите, готвят национална стачка…

Питам се – кои полицаи?! Които продават наркотици? Които изпълняват мокри поръчки? Които прикриват престъпления? Които отглеждат ниви с марихуана? Които участват в тарфика на мигранти? Които са с ценоразпис за “услуги” към всякакви бандити и политически лица от по-нисък ранг, все едно не работят в МВР, а в салон за красота? Които жестоко удряха и влачеха по земята протестиращи граждани и журналисти? Които защитават и крепят управляващата мафия? Които не застанаха до народа си, който поиска промяна и оставки, а решиха да изпълняват ненормални заповеди и да бранят Статуквото?

Тези полицаи ли искат сега увеличение на заплатите, което трябва да им го осигурят българските данъкоплтаци? Защо го искат и заради какви заслуги към нацията?! Защото разкриват престъпления ли? Или защото се борят срещу корупцията, трафика, наркоразпространението и контрабандата, в които участват?

Медицинските лица не могат да издържат на натиска…

Нима сега разбраха, че има недостиг на кадри? Нима през годините не виждаха чутовната корупция в здравеопазването, експанзията на мафиотизираните “бели престилки”, източването на Здравната каса, ниските заплати, колите и палатите на директори на болници и министри, умиращата България? Нима сега осъзнаха, благодарение на COVID-a, че здравната система е отдавна ерозирала и е превърната в калкулатор, в търговия с човешки животи?…

Всички искаме промяна, но тя няма да как се случи с това, което отново се е засилило към предната седалка на властта, опиянено от докосването на волана.

Преоблечените “шофьори” от близкото и далечно минало на прехода, облизващи се за още от благинките на властта, също не ни вършат работа. България има нужда от “пилоти”, които да я издигнат – икономически, международно, духовно, морално, образователно…, а не от “джипкаджии”, които да я люлеят като чувал с картофи по разнебитените и окрадени шосета на мутро-олигархията и мафията.

България има нужда от просветители – хора с висок морал, солидно образование, знание и опит, експертиза, провидение, носещи Доктрината за развитието на страната ни като достойна европейска държава – с народ със славно минало, който има значимо място в бъдещето.

Оглеждайте се за тези светли личности. Те са тук, сред нас. Не са участвали в управлението на държавата. Нямат тъмно минало и зависимости. Притежават високи нравствени ценности, добродетели, морал…

Открийте ги, подкрепете ги и поискайте от тях да спасят България и българския народ. Това е единственият ни шанс. Те са ключът към промените и успеха!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар