България, която съградихме и загубихме!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Идва мастит чиновник от САЩ и нарежда на Андрей Луканов – вашето научно-техническо разузнаване трябва да е заличено. Луканов козирува и изпълнява. А ние сме имали едно от най-мощните научно технически разузнавания не само в Европа, но и в света! То беше осигурило толкова технологични новости, че не могат в целия СИВ да ги внедрят!

Сега само факти: през 1959 година имаме само трима офицери от това разузнаване. През 1987 година вече са 187 и работят почти в целия свят – САЩ, Канада, ГФР, Англия, Франция, Индия, Австралия…Почти няма новост, до която да не се докопат нашите научни разведки! На тях им помагат над десет хиляди български експерти и специалисти в различни сфери!

ДЗУ – благодарение на тях, е най-големият завод в Европа за запаметяващи устройства. България има свои разработки технологични, които се използват в съветската космическа сфера.

Извън СИВ изнасяме продукция за над 14 милиона долара. Ставаме трети – след САЩ и Япония, по производство на интегрални схеми. В завод Берое се работят лицензи от Япония, но благодарение на нашите разведки са усъвършенствани.

През 1988 година сме трети в света по износ на промишлени роботи!

Защо за това не се говори, а се натяква постоянно – лагери, народен съд, страхотии за ДС… Защо на онзи плъховиден тип Хр. Хр. трябва да слушаме налудничавите простотии за миналото, а да не се гордеем? На този Хръ. Хръ. ще му кажа, че като дойде неговата любима демокрация за един ден бяха съкратени от ДЗУ 13 хиляди специалисти и работници!

news-bulgaria.info

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар