Денков

България никога не е имала премиер, който говори с омраза за Трети март

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Позорно Предателство (ПП) на шайка безродници

Премиерът Денков днес:

“… За мен, след като видях как г-жа Митрофанова се опитва да ни обяснява как трябва да честваме Трети март, след като дойде от Русия патриархът и се накара на нашия президент какво да казваме ние по тези празници, аз разбрах, че този празник вече не ни обединява. Няма как да ни обедини. Защото той винаги може да бъде тълкуван по два съвсем различни начина… ”

 

България никога не е имала премиер, който говори с омраза за Трети март. Дори при Борис Трети, даже по време на Втората световна война, когато Царство България е в Тристранния пакт, нито един български премиер не си е позволявал да обругава деня на българското освобождение заради участието ни във войната срещу Съветска Русия.

Напротив, на Трети март 1941,1942,1943 и 1944 г., в разгара на боевете на Източния фронт, българските премиери и Царят честват Трети март, като през 1942-а пред паметника на Цар Освободител, редом до царските министри, стои и германското военно аташе.

Всъщност българин ли е министър – председателят? Дали и той не с канадски паспорт?

Този кадър на Промяната ни дава основание да говорим за вече консумирано Позорно Предателство (ПП) на шайка безродници.

Велизар Енчев

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна. Политика за поверителност