България се събужда!Нешка Робева избухна в справедлив гняв

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Прочете внимателно всяка дума, и знайте, че сме достоен народ и няма да позволим американски внедрени агенти в управлението на Родината ни да цапат името на България с продажните си ръце! Всички истински българи, патриоти, интелигенция, спортисти, просто талантливи  хора започват да говорят истината. България се събужда…а гневът ни е справелив. Време е да се изправим като народ…и вярвам, че ще го направим.

 

СРАМОТА!
Срамувам се. Срамувам се заради липсата на достойнство, заради лакейщината на тези, които припознахме като наши деца. На които поверихме държавата и съдбата на народа ни.
Срамувам се от невежеството и напомпаното им самочувствие, от непрекъснатите елементарни лъжи, от цинизма и жестокостта им.
Срамувам се и заради по-възрастните и опитни политици, каквато е г-жа Нинова. Срамувам се заради тяхното безочие, заради унизителните им политики. Заради презрението, което ежедневно демонстрират към тези, които са ги родили и отгледали, които са готови и последния си залък да отделят за тях.
И най-вече се срамувам от ежедневните тъпи сценки, които разиграват със самочувствието на „Оскароносители“.

Кого лъжете? Кого лъжете, бе хора? И докога? Докато увеличените пенсии и помощи за младите им стигнат за един хляб?
БСП? Имаше червени и още цял куп други разделителни линии?! Когато Асен Василев се похвали, че няма да подпише нов договор с Русия, какво направи БСП?
Когато К.Петков обеща, че до 23 юни ще отворим вратите на ЕС за Македония и го стори, какво направи БСП?
Когато мотаха всички с оръжието за Украйна – какво направи БСП?
Когато без да пита никого, вече в оставка, К.Петков изгони без основание 70 дипломати и служители на посолството на Русия?

СРАМОТА! И никой не може да ме съди за непостоянство в убежденията, защото когато и за когото от нашите пишман политици да се каже срамота, ще бъде все на място.
СРАМОТА!
Нешка Робева, Фейсбук

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар