Промяната Продължава

България се управлява от професионални измамници с международен гръб

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Единствената червена линия, която може да накара Корнелия Нинова да напусне коалицията е спирането на паричните потоци към министерствата на БСП.

 

Докато текат пари към икономиката, земеделието и туризма, Нинова ще натиска вицепремиерския стол, защото знае, че й е за последно.

Всички приказки на Нинова, че изпращането на оръжие за Украйна и вдигане на ветото за Македония са червени линии за БСП, показват сериозно властово и финансово опиянение в лидера на социалистите, както и силно подценяване на интелекта на българина.

Отдавна стана ясно, че от началото на военния конфликт, България чупи всички рекорди по износ на оръжие, чиято крайна дестинация е Украйна. Военните заводи работят денонощно на три смени. Доскорошният шеф на “Кинтекс” публично заяви, че със знанието на Нинова към Украйна са заминали оръжия на стойност над 200 милиона евро.

И за Македония е същото. Там предателството отдавна е сторено. Българите всекидневно са тормозени и заплашвани, забранява им се да се самоопределят, като българи в националното преброяване, извършват се терористични актове върху български институции. Не чухме нито дума от Корнелия Нинова за запаления културен център “Иван Михайлов” в Битоля.

Много пъти съм критикувал Слави Трифонов, но винаги съм бил обективен. Затова сега ще го поздравя за оттеглянето на ИТН от изключително вредното за страната ни управление на Кирил Петков. България се управлява от професионални измамници с международен гръб.

Освен, че час по-скоро те трябва да бъдат свалени, задължително трябва да им се потърси и съдебна отговорност. Има поне две причини затова — изчезналите незнайно къде близо 14 милиарда лева , както и за една от големите измами на Прехода — “спирането” на руския газ и купуването на същия руски газ през посредници, с което крадат над 100 милиона на месец.

Такова крадене и опоскване на държавата никога не е било.

Станислав Недков

(От фейсбук, заглавието е на редакцията)

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар