България с цели 167 служители на Държавни заплати в консулството ни в Брюксел! Румъния, която е с население 20 милиона с едва 92 двама служители!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Няма да повярвате, но цели 167 чиновника са назначени на работа в Постоянното представителство на република България към Европейският съюз Брюксел, Кралство Белгия.

Може да ги преброите на линка тук

Какво работят тези 167 човека в Брюксел и защо българският данъкоплатец трябва да плаща заплати на хора, които на никой не му е ясно какво точно вършат, са въпроси, които много скоро ще развълнуват обществеността.
На фона на всички приказки на политиците, че ще съкращават администрацията, че ще въвеждат електронните услуги главоломно и незабавно, това с тези кадри цели 167 човека си граничи направо с корупция.

Интересно ни е Екатерина Захариева и Бойко Борисов какво точно биха обяснили за тези хора, какви са и кой им е раздул толкова много щата, защото това е едва една част от хората роднини на герб изпратени в различни държави според едни други хора, трябвало да видим и колко служители сме имали на щат към НАТО, на които заплатите им пак се плащат от българската държава.

Явно е че някои хора много обичат да ни поучават всеки ден от телевизора, колко сме незнаещи, неможещи и как само мързеливите в България седят без работа цял ден и се чудят как да хулят политиците, но тези 167 чиновника на държавни заплати в Брюксел е добре да се проучат чии роднини са.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар