България – тинестото дъно на Европа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Това не ви ли притеснява, или корупцията и липсата на свобода са вашата естествена жизнена среда, също като тинята?

Понеже герберобилите са много евроатлантически настроени и приемат всяко мнение от ЕС като манна небесна, ще им препоръчам да прочетат списание „Шпигел“, в което вчера е имало публикация относно България.

България е наречена „дъното на Европа“ – по корупция и свобода на словото. Това не ви ли притеснява, или корупцията и липсата на свобода са вашата естествена жизнена среда, също като тинята? Журналистът от „Шпигел“ отбелязва: „Но отвътре „Бат Бойко“, бивш офицер от полицията, каратист и бодигард, управлява твърдо“, подчертава Версек. По думите му законът е „това, което казва и заповядва Борисов.

Понякога е достатъчно телефонно обаждане или есемес“. Затова и „системата има малко прилики със същинско върховенство на закона“.

Законите в България, значи, СА БОРИСОВ! Аз никога не съм имала съмнения в диктатурата, която той установи незабавно след вземането на държавната власт. Докато българите щракаха с пръсти под виенето на Азис и фолк певачки, държавата им беше превзета от един прост телохранител, който СТАНА ЗАКОНЪТ НА ДЪРЖАВАТА! Виждам всеки ден призиви да съдим правителството за водата, въздуха, боклука….О, наивний българино, отдавна изтърва възможността законно да направиш нещо в тази държава.

Все едно да сте на територията на Коза Ностра и да ги заплашвате, че ще ги съдите! Борисов БЕЗ САНКЦИЯ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ и БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ НАРОД допуска гвардията на краварите в България. Кой ти е разрешил да пускаш чужди войски на свещената българска земя, бе телохранителю на Тодор Живков. Поне от него нищо ли не научи!

Във Враца също е открит италиански боклук. А Борисов пита кой му е….в гащите! Защото дори на европейските му господари им писна от мазното му малоумие!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар