България ще я бъде! Кирил Петков отвя Борисов, а Слави е с пръст отз@д

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Най-коментираната личност в родната политика в момента Кирил Петков е напът да оглави България. По всяка вероятност той ще направи своя партия, която ако не на следващите избори, то след Нова година ще участва в изборите. Това прогнозира политологът проф. Георги Карасимеонов.

Почти сигурно е, че Петков ще спечели мнозинство още при първата си поява на избори. Идеята да създаде партия вече се разгръща у него, особено след като бе атакуван по толкова злобен и некоректен начин за своето гражданство. Както се оказа обаче, то вече не е двойно и от Канада го потвърдиха.

Бойко Борисов и Слави Трифонов нямат шанс пред Кирил Петков. Всички социологически агенции показват, че към момента президентът Румен Радев е единственият, който се ползва с по-голямо доверие от Кирил Петков. Радев обаче има намерение да остане в президентството и пътят на Петков към премиерския стол изглежда свободен.

Според някои анализатори зад бъдещата партия на Кирил Петков ще стои Румен Радев. Двамата ще си поделят управлението на държавата, а народът ще им го позволи, тъй като към момента показва, че ги обожава.

Слави Трифонов започва да усеща накъде „духа вятърът“ и се застъпи за Радев, но не и за Петков. Последният дори заяви, че мафията е пробила и в „Има такъв народ“, тъй като измислените компромати срещу него са подкрепяни от тази партия.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар