Жан Клод Юнкер

Българи, осъзнайте се какво е ЕС. Изпива ни ресурсите, икономиката, инвеститорите са колонизатори

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Наивниците, които вярват, че ЕС ще ни помогне да се отървем от мутрите, днес трябва малко да се приземят. Няма да ни помогнат. Време е да свалим капаците от очите си и да видим жестоката европейска реалност.

Ръководствата на ЕС и институциите му са от старата европейска аристокрация и буржоазия. Потомци на същите, които пратиха латините да разграбят Византия и България по времето на Калоян.

Същите, осакатили България на Берлинския конгрес. Същите, накарали ни да подпишем Ньойския договор и откъснали живи парчета от България. Същите, накарали ни да плащаме репарации и контрибуции след двете световни войни. Същите, подкрепящи съюзника си – Османската империя и затварящи си очите пред кланетата на българите – християни. Нещо неясно за някого?

Европа не ни харесва. Ние за тях винаги ще си останем варварите в края на тяхната империя, които са им удобни като буфер срещу ислямския свят. И полигон за опити и лагери. Винаги ще си останем тези, които са по-близки със славяните в Русия, отколкото с нормандите и баските.

Европа вижда какво става. Европа ни накара да унищожим армията си, подпомагана от САЩ. Европа под благовидният предлог за капиталистическо развитие на новата демокрация, ни накара да разрушим развита икономика и произвоства, да затворим заводите, а други да разпродадем на безценица на идващите като скакалци техни граждани, които вместо производства, продаваха всичко изградено за скраб.

Днес Урсулката редом с Главната Мутра видя, че просперираме и цъфтим. За учителите се давали много пари, заплатите растели, икономиката цъфтяла….Грозно и жалко. Да я бяха завели във Видинско, в Странджа, да види руините от заводите, безлюдните градове и села и труповете на животни. Но всъщност нея това не я интересува. Интересува я колко гласа ще й осигури Баце за провеждане на либерастката й политика в Брюксел. Да говори за налагането на Истанбулската конвенция и в България. Да си договори гласове и подкрепа.

А нас – българите, кучета ни яли! Никой не се интересува. Европа никога не ни е помагала, само ни е използвала.

Затова, българи, осъзнайте се. Осъзнайте какво е ЕС. Изпива ни ресурсите, икономиката, инвеститорите всъщност са колонизатори, които използват евтината ни работна ръка за техните печалби, които изнасят. Станахме колония и бананова република. А Главната Мутра дори се гордее с това! Осъзнайте се, че свободата на движение на хора всъщност доведе до три милиона минус работоспособни българи. Осъзнайте се, че заради ЕС тук има мигранти, избиха животните миналата и тази година, а щастието на кокошките ни е много по-важно от това българите да оцелеят. Осъзнайте се, че за ЕС е по-важно да приютим мигранти и да обслужваме недосегаемите, а не ние да просперираме.

ЕС е вреден. Великобритания отдавна го осъзна. Мислите се за по-умни от една империя? Надали….

Затова- ако искаме спасение, трябва да напуснем този прокълнат съюз! И да махнем знамето на ЕС редом с българското, защото това е символ на това, че сме колония!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар