Терзиев

Българи, пазете се, пазете града си, пазете децата си от ППДЕБЪ+

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не се учудвайте, скъпи жители на София, и не само на София.

Снощи бе запалена Новогодишната елха на град София пред храм-паметника Александър Невски. До тук добре.

Украсената и светеща елха носи Коледния дух на веселие, семеен огън, грейнали щастливи детски усмивки и предчувствие за много споделена радост между хората.

 

Не случайно Българският народ е въвел Коледните празници в студените зимни месеци, когато Слънцето е най-долу на небосклона и най-слабо огрява земята и нас хората.

Задачата на Коледа е била от най-древни времена и до днес, да повдига човешкия дух, да сплотява хората в общи празнувания, песни, танци и веселие.

И какво беше учудването ми да видя, че едновременно със запалването на светлините на елхата от мрака изплуваха тези гротески чудовища. Това е подигравка и със Снежанка, и с жар птица, и с цялото приказно народно творчество на Българите!

Призрачни грозотии изплашиха събралите се на площада дечица, че и техните родители.

А малко по-надолу е и паметникът на цар Самуил с лудия светещ в мрака поглед, наведената глава и вкопани в земята крака. И над всичко това се извисява черната магьосница на смъртта, хермафродитът със златна маска на лицето, кукумявката известител на смъртта на ръката, в едната ръка монети за склопяване на очите на мъртвеца, в дугата погребален венец. И точно срещу статуята на този хермафродит някой много настоя Българският парламент да се събира!… и да решава съдбините на България!

Кой орисва столицата на Българите с тежки кабалистични проклетии?!

И към всичко това прибавям и картина от днес – на Витошка сред мнозинството млада красива жена пее и нарежда като на погребение стихове на чужд език, иврит. Монотонно, без съпровод, упорито… Или просто орисва града за неволи? Погребални химни насред веселото множество от безгрижни, нищо неподозиращи Българи…

Да Ви припомня ли погребалният камък на площад Гарибалди, който възмутените софиянци все пак успяха да премахнат…

Българи, пазете се, пазете града си, пазете децата си….

Според мен тези черномагьоснически прояви Ви заплашват директно и недвусмислено. Какво са наумили, можем само да гадаем.

При всички случаи, не е добро…

– https://aliya.blog.bg/novini/2023/12/02/chernite-magii-nad-sofiia.1890406

– Алия Ошо


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна. Политика за поверителност