Българи протестираха срещу Борисов и във Вашингтон: Срам, позор!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Белене било руска централа, но това повече нямало да бъде така, идвали американските специалисти да ни оправят енергетиката. Като знам ТЕЦ-овете, които купиха, колко скъпо ни излязоха, се притеснявам.

Първи впечатления от разходката на Бойко Борисов до САЩ:
– Подписали били някакъв документ – Тръмп и Борисов. Какъв, не е ясно, но е ясно, че е предварително подготвен от САЩ, защото преди тръгването си Борисов нищо не спомена за това.
– Той не се вълнувал, защото „познат ми е Белият дом.“!

– Белене било руска централа, но това повече нямало да бъде така, идвали американските специалисти да ни оправят енергетиката. Като знам ТЕЦ-овете, които купиха, колко скъпо ни излязоха, се притеснявам.
– Бил посрещнат от американски военни, тренирали в Ново село и познаващи кръчмите в България, останали били с добри впечатления!

– Учения в Черно море на НАТО – колкото може повече, за да имаме възпираща мощ! Ясно срещу кого!
– Ако всичко му е наред на Президента Тръмп, ще дойде в България? Ами ако не му е наред?
– Трябвало да пуснем американците в енергетиката, защото язовирите били спаднали, а токът се правил с вода! Туше!
– Някакви идиоти били казали, че сме щели да купуваме нови самолети, ама то всички купували, даже Тайван имал 70. Кои „идиоти“, не стана ясно? Аз се сещам за едни идиоти, които дадоха 3 милиарда народни пари за чертежи, но това е друга тема

– Някакъв българин/българи викаха отзад: „Срам“, „Позор“, а Борисов каза: „Навсякъде ги има такива“. Е, поне си знае, че където и да се появи, е срам за българите.

– Оказа се, че са коментирали русофилите. Тръмп го бил попитал защо били пуснали Малинов да си вземе ордена от Путин. Не можал да разбере защо не са го спрели. Другият път съдията да пита Белият дом дали ще разреши!
– Руски журналист го попита защо не са купили руски самолети, при положение, че вече имаме такива, пилотите ни са обучени на руски самолети. Борисов първо каза „Кажите“, след това обясни, че милеем за НАТО и затова.
– Няколко лапсуса от превъзбуденост, навеждащи на мисълта, че не му е много ясно какво е свършил при Тръмп.
– Във Варна щяло да има „Координационен център на НАТО“. Нещо неясно за някого?

Каквото и да е, жална ни майка.
Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар