Протест

Българка гледаща пчели: Аз не съм мутра, не съм олигарх, не съм комунист, не съм путлерист, не съм зърнар! Пчелар съм и всеки ден се боря в тая калпава система да спасявам пчелите!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Нарекоха ни мутри, олигарси, путлеристи, комунисти и какви ли не още …. И не, не само зърнарите са земеделски производители. Земеделието е един от най-важните ако не и най-важния отрасли в една държава.

Отрасъл със значение за националната ни сигурност защото е жизнено важно за една нация да е независима и да може да произведе достатъчно, за да изхрани собственото си население. В България земеделието обаче се ликвидира поетапно и целенасочено от десетилетия. От държава, която е била сила в този отрасъл сега сме жалка история и всичко това бе тенденциозно направено от цялата политическа класа последните 30 години. А храната е здраве, не се чудете защо сте болни… И последствията засягат всички.

Аз не съм мутра, не съм олигарх, не съм комунист, не съм путлерист, не съм зърнар! Пчелар съм и всеки ден се боря в тая калпава система да спасявам пчелите!

Добре ме чухте- спасявам ги и то въпреки цялата институционална гавра! Наистина не знам как издържат повечето пчелари да продължават въпреки държавата … За това може само да им благодарите и да ги благославяте щото иначе и природата ни щеше да е пълен леш…

И не ми говорете за екология щото по- подкрепящо и екологично занимание от пчеларството няма. Ще съм там!
Заради всичко това


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар