Българската журналистика бе унизена за пореден път. Повод за този позор стана личната журналистка на Борисов Силвия Великова.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Днес българската журналистика бе унизена за пореден път. Повод за този позор стана личната журналистка на Борисов Силвия Великова.

Стана ясно, че Великова освен, че е личната репортерка на Борисов е в състояние да уволни млад и кадърен мениджър в БНР и то в първият му работен ден на този пост!

Стана ясно, че Великова е вечна като Египетските пирамиди, а младия колега след понесеното унижение вероятно ще поеме по пътя, който минава през терминал 2!

Колежката Великова е майка на 4 деца ( Господ здраве да им дава) и със сигурност не желае някога да попаднат в ситуацията на младия колега, който бе заплашен от министър-председателя Борисов, че ще бъде изритан, ако не върне вечната Силвия, нещо повече бе наречен главанак от премиера Борисов, но “свободните” журналисти бяха гръмовно мълчаливи за тази грозна обида към един млад колега, дръзнал да разбърка кошера БНР, който всички ние издържаме! Да живее “свободната” медия БНР! Да живее личната журналистка на Борисов Великата Силвия! Нека плювачите и соросоидите започнат с плюенето!

Let it be!!!

 

Фейсбук

Димитър Байрактаров

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар