Българската Fleet Services придобива турския доставчик на телематични услуги Mobiliz

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Българската група Fleet Services, която оперира чрез компаниите GPS Bulgaria и GPS Systems Macedonia, обяви, че е завършила успешно придобиването на 100% от акциите на турския телематичен оператор Mobiliz. 

Fleet Services придобиват Mobiliz заради силната позиция на компанията на турския пазар, стабилните й показатели и благоприятната среда, която този пазар осигурява, насърчаваща иновациите и технологичното развитие, става ясно от официалната информация.

От Fleet Services коментират, че сделката ще им позволи да ускорят внедряването на нови приложения и тяхното предлагане на пазара и да разширят своето присъствие в съседни страни, в Европа, Азия и Африка. С придобиването на Mobiliz под управлението на българската група вече са над 450 000 превозни средства в 15 държави.

GPS България е български доставчик на високотехнологични GPS/GSM-базирани решения за контрол и управление на автомобилни паркове, автомобилна сигурност, проследяване на хора, контрол на плавателни и ЖП средства и други решения за бизнеса у нас.

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар