майка дете

Българска майка носи украинска храна в лабораторията: Радиация и тежки метали шокират България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В последните дни социалните медии се препълниха със снимки и видеоклипове, които разкриват огромно обезпокоение сред населението. Една майка в България разпространи своето отчайващо откритие – отрови в украинска храна, която стига до местните магазини и супермаркети.

Според жената, която иска да остане анонимна, тя е открила отровни съставки в няколко продукта, произведени в Украйна. Най-вълнуващо е, че сред замърсените продукти са и основни хранителни стоки, които се консумират ежедневно от българските домакинства.

Въпреки че официалните органи все още не са потвърдили истината зад твърденията на майката, случаят повдига сериозни опасения за безопасността на храната, която внасяме от съседните страни. Специалисти по хранителна безопасност призовават родителите да бъдат особено внимателни при избора на хранителни продукти и да следят за всякакви странни симптоми при децата си.

Сред доказателствата, представени от майката, са снимки на опаковките на продуктите с описания на отровните съставки, както и видеоклипове, които показват симптомите на нейните деца след консумация на храната.

Решена да разбере истината, тя носи няколко примера на продукти в акредитирана лаборатория за изследвания. Резултатите от анализите бяха шокиращи – наличие на радиация и тежки метали, като олово, кадмий и ртуть, бяха установени в някои от пробите.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар