БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ: Обвиниха ме, че отдаваме почит на Левски, пред паметника му в поделението

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Благодаря Ви приятели, за подкрепата, вярата и доверието, които непрекъснато засвидетелствате към мен през последните 3 години и нито за миг не се осъмнихте в моята невинност, откритост и честност от мен към Вас.ч

 

 

Аз съм убеден, че идва денят, когато и българският съд ще докаже моята невинност и ще отхвърли по категоричен начин несъстоятелните обвинения към мен.ч

 

 

Аз съм спокоен, уверен и сигурен в моята невинност защото през целия служебен път на развитие съм се старал самостоятелно и заедно с Вас, колеги, да подхождам с уважение и вежливост към всеки и към всички; да изразяваме преклонение пред паметта и делото на загиналите за свободата и независимостта на Отечеството, както и на пострадалите и загиналите при изпълнение на войнския им дълг в родината или зад граница; да се отнасяме с респект и грижа към техните семейства; да развиваме и обогатяваме военните традиции и издигаме престижа на Родината и въоръжените сили; да уважаваме държавните символи и институции.

Чрез публикуването на тези редове искам категорично да заявя, че няма сила, която да е в състояние да ме сломи и пречупи.

Към всички онези долни и подмолни субекти казвам: „Но пасаран!“.

Аз съм градил името си от деня, когато съм започнал да осъзнавам и разбирам заобикалящият ме свят и няма да допусна, някаква шлака да ме оскверни. Ще бъда непримирим и непоколебим в тази борба, защото Вие приятели ми давате сила, вяра и надежда.

Ще дам само няколко примера за поредното обвинение и за какво се съди български офицер, защото журналистите не дават достатъчно яснота и предпочитат пикантериите.

Едно от абсурдните обвинения е, че отдаваме почит на Апостола на свободата, пред неговия паметник, който се намира вътре в поделението. Другите няколко обвинения т.е. за всичките години, през които имах честта да бъда командир на 61 Стрямска механизирана бригада, е отбелязването на освобождението на Карлово и сформирането на първия общински съвет в града на Апостола и в България след освобождението от турско робство.

Защото по подобаващ начин отбелязахме 100 години от Балканските войни.

Защото извършвахме Богоявленски водосвет на бойното знаме, защото укрепвахме връзките между армия и народ и накрая, но не и на последно място защото намирахме време и да сплотяваме колектива за Коледа.

Представяте ли си за какво съм подсъдим!? Това е гавра с българския войник независимо дали е войник, сержант, офицер или генерал.

Това е гавра и с местната власт и български народ. Очаквам вашите коментари, а към троловете се обръщам – застанете с имената си страхливци, както аз го правя. За България и нашия народ! Бог да ни пази!

Източник Facebook

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар