Българско момче завърши в тройката на “Гласа на Франция” (ВИДЕО) – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Незрящият французин Винсен Винел, който е роден в България и осиновен като малък от френска двойка от българско сиропиталище, се класира трети в риалити шоуто “Гласът на Франция”. 

Победител в конкурса стана Лизандро Кукси, който получи 32,4% от гласовете на телезрителите, следван от Люси с 26%, Венсан Винел с 23,7% и италианецът Никола Каваларо със 17,9%.

Във финалната вечер четиримата финалисти изпълниха по едно самостоятелно парче, по един дует със знаменитост и по един дует с треньорите си. 

Историята на Винсен

Младият мъж е роден в България, но е осиновен от франзузи, когато е бил на две години. Той започва да пее още преди да започне да говори добре. В

ъпреки че зрението му е силно увредено, слухът на Винсен е изключителен. На 4-годишна възраст той започва да се учи да свири на пиано и доказва на всички, че физическите увреждания не могат да са пречка пред големия талант.

Когато пораства, Винсен решава да кандидатства в Музикалната консерватория, но така и не го приемат. Въпреки това той не се отказва от мечтите си и започва да свири и пее в района на някои метростанции в Париж. 

Забелязан е от сътрудничка на риалити шоуто “Гласът на Франция”, която чака приятелка на парижката гара “Сен Лазар”. Там Венсан свири на пиано, поставено на разположение на хората, преминаващи в чакалните на гарата. 

Когато се явява на прослушванията за “Гласът на Франция”, Винсен впечатлява журито с изпълнението си на песента на Еминем “Lose Yourself”, след което изключително бързо става известен.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар