Бърз кредит – колко е бърз бързият кредит на Smile Credit – Още спорт – Други спортове

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Използването на пари под формата на кредит е широкоизползвана възможност за постигане на различни цели в настоящето – покриване на внезапно изникнали нужди, стартиране или развиване на бизнес, сбъдване на мечти, които не търпят отлагане.

Във финансовия свят се различават най-общо два вида кредити – банкови и небанкови, т.нар бързи кредити.Бързите кредити носят това име заради скоростта, с която се отпускат. Те са първи избор за хора, които имат нужда от средства веднага, буквално на мига, защото понякога финансовите нужди не търпят отлагане.


Колко бърз може да е един кредит? Ако компанията използва най-новите технологии за проверка на кредитния рейтинг както Smile Credit, заявката за кредита може да бъде разгледана за няколко секунди и да се получи автоматично одобрение, ако всичко е наред.

SmileCredit разчитат на светкавични автоматизирани справки в различни регистри, чрез които анализът на кредитното досие става за секунди и човек може да изтегли кредит изцяло онлайн.

Кои са петте най-често срещани ситуации, в които човек има нужда от бърз кредит:

Повреда на домакински уред

Съвременният живот е немислим без готварска печка, хладилник, миялна, пералня и, разбира се, телевизор и компютър.

Който и да е от тези уреди да се повреди, замяната му трябва да е почти светкавична. В противен случай целият ритъм на живот на семейството се променя.

Тук на помощ идва бързият кредит, с който още до вечерта ще сте заменили счупения уред.

Авария с колата

Безопасността на автомобила е от изключителна важност и човек не трябва да прави компромиси дори с най-малката повреда. Да, има положения, при които “можеш и така да си я караш”, но в името на сигурността отстраняването на всяка авария трябва да става възможно най-бързо.

Здравословен проблем

Както се казва “дано да не се налага”, но все пак, ако се наложи, бързият кредит може да ви осигури качествено лечение и бързо възстановяване, ако ви липсват собствени средства.

Забавяне на заплатата

Може да се случи и на най-коректния работодател. А може да сте попаднали и на такъв, който не държи на служителите си, но каквато и да е причината, забавянето на заплатата подлага на изпитание всеки бюджет.

В такива случаи, когато сметките не търпят отлагане, когато разходите се трупат, бързият кредит дава спокойствието, че ще успеете да посрещнете нуждите си до получаване на заплатата.

Изгодна покупка

При непрестанно нарастващите цени човек трябва да прави все по-ясна сметка за парите си. Затова и “ловът на оферти” става все по-популярен. Ако точно сега са намалили много желана от вас вещ, е добре да хванете възможността. Разбира се, трябва добре да планирате за кои покупки си заслужава да се тегли бърз кредит и за кои – не.

Каквото и да е причината, заради която се нуждаете от бърз кредит, в Смайл кредит одобрението става за секунди.  

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар