Бягайте далеч от това блато, наречено България! С всички сили, бягайте, и не се обръщайте никога назад!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не гледайте горе, под логото на сайта News24-bg.com, че уж този живот бил за смелите. Ку*а му Янко. За боклуците е този живот. За боклуците. Не за нас, с чистите души, които умеем да псуваме грозно, а за префинените лицемерници, с фекални сърца, които обаче скрупульозно и менторски употребяват „литературен“ език никой не те пита как и защо го направи, а след време просто ти казват край и точка всичко което правиш отива баш на кино.

Не е за смелите този живот.

За мръсниците е.

Смелите са като деца.

Верни са.

А Бог изпитвал верните.

Верно? Да ти имам Господа, дето все на изпитната скамейка ще те държи.

Вчера един професор, чийто приятел бил Бойко Борисов, ми написа налудничаво писмо, в което ме „кани“ да се съглася да съм станел вицепрезидент на другите избори на въпросния Бойко Борисов, разбира се казах: „ти луд ли си, бе аз вицепрезидент никога“, а след 20 минути ми отговори на съобщение: „Имаш право да мислиш така“, а не бе нямам право да мисля за свободата си.

Безпардонни лицемерници.

Утре… следващите десетки хиляди. Които ще трябва да плащам на поредните боклуци, които крадоха, смукаха, рекетираха, лапаха кинти и ще ме осъдят, защото, бъдете сигурни, шляканата съдебна мръсно-поръчкова система няма да остави мен и сайта който заедно с Георги Кръстев направихме с труд, а не с пари идвайки от политика или някоя партия, а собствени наши неопраскани.

Нищо да не си завира, мамо, това е моята благословия, мамо нищо, че не те познавам. Понякога и това е нещастие. Нищо да не си завреш отзад.

Впрочем, благодаря на всички тези „ангели небесни“, претърпели „болки и страдания“ от истината, изречена от мен!

Те ме научиха на най-важното: че не е имало никакъв смисъл. Абсолютно никакъв смисъл няма в това да търсиш истината, да хвърлиш цялата си енергия на прасетата, да защитаваш истината и справедливостта на същите тия прасета, самоотвержено и всеотдайно да вършиш работата си, за да помагаш на същите тия прасета да се опомнят, да започнат да мислят със сърцата си, да се изправят и да поискат свободата си.

Население, което чака едно момче на 21 да му разрива лайната и вместо него да води войните и битките му, е стадо от мърши.

Благодаря на боклуците, че ме изправиха срещу стената, на която пише: „Това е стена. И нищо друго“.

Благодаря им, че ми отвориха очите, че този живот не е за смелите. Нито за честните. Нито за верните на истината. Този живот е за измекярите, педалите, мръсниците, крадците, лапачите, лицемерните правораздаватели, които са продали душите си на дявола.

Да отваряш очите на слепите в България е занятие безнадеждно и отчаяно. Да водиш битки заради някого, е занятие, обречено на гибел. В България всички онези, на които си помогнал, ще те стъпчат и ще заиграят хоро върху главата ти. Защото си балък. Защото са се крили зад гърба ти, докато си воювал за тяхната справедливост, и когато си я извоювал, не враговете, те те довършват.

Днес чета във форума коментари на възмутени „българи“ от силните думи, изречени от Николай Марков, че е ужасен от българите. Възмутените са същите тия, дето търсят друг да умре, заради тях, друг да им води битките, друг да им вади кестените от огъня, а те да седят и да пърдят до жените си, и да следят „войната“ по телевизора. А после, а после… да се прилепят до поредния „победител“.

Този „народ“ не е заслужавал и не заслужава ничия саможертва. „Лудите“ – шепата хаизи, хъшове, хайдути, възрожденци, мъжкари и мъже на честта – които са отдавали сърцата си ЗА ДРУГИТЕ, са предавани от същите тия ДРУГИ, уж техни „братя“.

Този живот не е за смелите.

За келепирджиите е.

Благодаря на враговете си, че ми показаха, че е трябвало да живея като тях.

Така сигурно щях да си спестя адът, който сам си причиних, и в който живея.

И щях да бъда един от тях.

Този живот не е за смелите. За боклуците е.

Те живеят доволно и управляват съдбите ви.

„Добрата“ журналистиката беше дотук от днес майка ви жална…

От мене толкова.

Бягайте далеч от това блато, наречено България! С всички сили, бягайте, и не се обръщайте никога назад! Тези, на които още е останала младост, бягайте! И от днес ме търсете и четете.

За нас – останалите – дупката е една истината.

Днес говоря с приятеля си Георги той скромно ми казва: „Няма реклама в сайта – никой не ни търси“! Чакай, бе за какво ти е реклама? Кой мамка му в 21 век мисли за рекламата в някой сайт, вестник или телевизия? Точния отговор е НИКОЙ. Хората искат истината искат да видят младите там където им е мястото. Бъди себе си – бъди това което си помагай на родината си… тук си имал живот носиш българско име Георги, а не Трънп американско. Направил си сайт който е твой няма кръг от хора които да ти казват махай се… или да ти кажат не става сваляй този материал от сайта. Твой си е работи и печели достойно така българския народ ще разбере, че има по-добри българи като тебе.

От мен толкова успех на всички!

Тодор СТЕФАНОВ, News24-bg.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Бягайте далеч от това блато, наречено България! С всички сили, бягайте, и не се обръщайте никога назад!

  • Господ Исус Христос казва: Аз съм пътят и истината, и животът. Но хората, повечето, предпочитат да живеят според упоритостта на сърцето си, а после обвиняват дори Праведния, Святия, Всемогъщия Бог.

Вашият коментар