Бялата ЗЛАТКА Сидеров: Цветанов е голям политик, ще го изучават в учебниците!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ГЕРБ като че ли имат полза от това да не сме единни. Това е само усещане, нямам доказателства.

Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на „Атака“ Волен Сидеров, предаде агенция „Фокус“.

 

„Ако патриотите сме със слаб резултат, ГЕРБ може да има преразпределение с един депутат. Аритметиката е такава“, коментира той.

 

„Като че ли медиите са насочвани да се занимават с темата ще има ли Коалиционен съвет на патриотите, дали ще се явим заедно на изборите. Сигурен съм, че хората не лягат и не стават с този въпрос“, посочи Волен Сидеров. „Има изкуствено възбуждане по тези теми. Дано да не е насочвано от някого“, допълни той.

 

„Вчера ме питат защо не съм на Коалиционен съвет, казвам, че никой не ме е канил. Питат ме – как медиите са там? А кой им е казал?“, попита лидерът на „Атака“.

 

„От телевизия „Алфа“ направихме едно мини разследване. Оказа се, че някои колеги от НФСБ и ВМРО подшушнали на някои медии, че ще има съвет“, заяви Сидеров. „Каква е тази игра не мога да кажа. Не е много здрава обстановката, но няма нищо фатално“, каза още той.

 

При лош резултат на ГЕРБ и „Обединени патриоти“ на евроизборите ще има някакви искания от страна на БСП за избори, дали ще се случат зависи от ГЕРБ, каза още Сидеров.

„Ако общият резултат на ГЕРБ и „Обединени патриоти“ е по-слаб от този на БСП и ДПС, БСП ще имат основание да кажат, че имаме преразпределение на общественото настроение и трябва да отидем на избори. Дали ще се отиде на избори, зависи от ГЕРБ. Ако Борисов реши да хвърли оставка, ще се отиде на избори“, посочи той.

„Цветан Цветанов е голям политик, ще остане в учебниците по история и политология. Той винаги така подрежда нещата, че гласовете на патриотите вече не са фатални. Взимат си гласове от „Воля“ и ДПС“, коментира лидерът на „Атака“.

„Още преди няколко месеца казах, че за евроизборите съм готов на всякакви варианти. „Атака“ си е „Атака“, доказали сме се и пак можем да се докажем“, заяви той.

В отговор на въпрос има ли шанс „Атака“ да влезе в европарламента, ако не се обедини с ВМРО и НФСБ, Сидеров коментира: „Не бъдете толкова сигурни, може да имам скрити козове. Не е Николай Бареков. Той е човекът, който лобира за участието на „Атака“ в Алианса на консерваторите. Никога не съм разчитал на някой друг, освен на себе си“, обяви той.

istinata.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар