Важна информация за феновете преди мача между Унгария и България – БГ Футбол – efbet Лига

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Българският футболен съюз уведомява привържениците на националния отбор, желаещи да посетят гостуването на Унгария на 27 март от 20:45 ч. местно време на стадион “Пушкаш Арена” в Будапеща, че поради изискване на местната федерация заявки за билети за гостуващия сектор се приемат най-късно до 19-ти март, неделя, 19:00 ч.

Заявките се подават на e-mail: [email protected] или на телефон +359 2 9055349.При заявка желаещите са длъжни да предоставят трите си имена (на латиница по паспорт), дата и място на раждане. Призоваваме феновете да попълват необходимите данни коректно, тъй като всеки билет ще бъде персонализиран и не може да се преотстъпва на други лица, пишат от “Бояна”. Билетът за първото гостуване на “лъвовете” от квалификациите за Евро 2024 е на цена от 26 лв. и може да бъде закупен по банков път след превод по сметка BG61STSA93000001682815 в ДСК с основание номер на заявката.


Заплатените билети ще бъдат предоставени на притежателите им след 20 март. Те ще ги получат в електронен вариант на посочен от лицето e-mail адрес. Уведомяваме феновете, че на място билети за български запалянковци в деня на мача (както и преди това) НЯМА да се продават. Привържениците на “лъвовете” ще бъдат настанени в блокове 310-313 на сектор “B” на “Пушкаш Арена”.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар