Важно! БСП представя нов проект, с който ще спасява държавата! Нинова призова всички, които не се страхуват, да се включат

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

БСП ще представи проект на “Визия за България” в зала 3 на НДК днес.

Проектодокументът ще бъде разгледан на Национално съвещание, в което участват членове на НС на БСП, народни представители, председатели на областни и общински съвети на БСП, кметове, коалиционни партньори, представители на граждански организации, експерти, журналисти.

Ще бъдат разисквани предложения в четири ключови сфери – икономика и доходи, регионално развитие, здравеопазване и образование, в които се залага нов модел на развитие и нови политики.

След представянето на проекта “Визия за България”, той ще бъде подложен на широко обществено обсъждане с коалиционни партньори, НПО, браншови, професионални, научни, синдикални организации и граждани, съобщиха от партията.

Целта е, с консенсус, да бъде оформен нов модел за развитие на България.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова определи в края на юни проекта като предложение към всички българи, които искат да участват във вземането на решенията за бъдещето на страната ни. Тя покани във Визията да се “включат всички, които не се страхуват да изразят гражданска позиция”.

„Предизвикателството пред БСП е да дадем решения, да поведем народа си и да спасим държавата“, заяви тогава Нинова на среща с пернишките социалисти.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар