Важно! Вижте как лъжат за Ковид-19

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нова помия избликна от канала на фейсбук пространството.

Защо я споделям: защото е важно да знаете как се разпространява дезинформацията.

Уви, това става не само от самозванци, поназнайващи от медицина и драматични тийнейджъри, а и от такива, които се представят за “лекари” (и уви, навярно заемат длъжността и функциите на такива)

Опорка номер 1: “Милиони хора ще измрат – хора, които обичате” (това плашещо напомня реклама на препарат за почистване на тоалетна. За тяхно съжаление, долнопробната им манипулация лъсна като лъжа – и към момента, 9 месеца по-късно ако не и повече, глобалното число все още не е достигнало и един милион – с всички дописани, надписани, приписани и измислени случаи. Минаваме към ….)

Опорка номер 2: ДЕЦАТА…. (уви, за Ваше съжаление и срам, уважаеми “медици”, това също излезе лъжа – децата не умират от това. Но вие добре се постарахте да намерите как да ги уморите. Но това не е достатъчно, затова минаваме към…)

Опорка номер 3: Сравняваме пациентите в интензивните отделения с “Ако сте виждали паднал, стар, едва дишащ кон, със зачервени очи, почти изскочили от орбитите – това е.” (само някой, който на влизане в болницата, не е стигнал по-далеч от кафето, може да използва това като аргумент за сплашване. Само много долнопробно същество може да злоупотреби със състоянието на подопечните му, предполагаеми пациенти и да се изказва за тях в подобен стил – само за да предизвика шок и евтина сензация. И да спечели внимание. Но когато и това, видимо, не работи, минаваме към….)

Опорка номер 4: “Тези, които го лекуваме и гледаме фронтално всеки ден (не тези, които го гледат от телевизора), можем да ви кажем, че за него се знае ВСЕ ОЩЕ твърде малко – не за друго, а тепърва се отчитат късните му многобройни поражения.” (И понеже ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ – т.е. 9 месеца официални + еди колко си години неофициални, така и не ви стигнаха да се научите, ние всички трябва да приемем вашия санитарен диктат, понеже вие не знаете нищо. Само феноменално нагло същество може да използва собственото си, признато незнание и некомпетентност като повод да налага на другите еднолично и БЕЗ ДА ЗНАЕ, те какво да правят. Понеже той не знаел. И незнаейки, той не твърди нищо – друго, освен че не знае. И неговото незнание трябва да всява страх и ужас от “последици” които евентуално могат или не да настъпят – асимптоматично. В което именно се състои тяхната най-голяма сериозност. Да настъпят така, че никой да не разбере, че са настъпили – когато те реално са настъпили и някой тест това може да го установи. Или да установи нещо съвсем друго, нямащо нищо общо с това, но е все нещо. Или да не настъпи нищо, но – както вече казахме, никой нищо не знае. Точно затова хората, които не приемат ковиктатурата, са олигофрени, а лекарите, които все още не са прегазили дипломите си и лекарската етика напълно – са измамници и престъпници)

Колко произнасяния на една и съща лъжа отнема, докато се превърне в истина?

Когато медиците използват своя експертен авторитет, за да прокарват политическа и икономическа диткатура и да експериментират с хора – физически и психически, те наистина заслужават сравнението с доктор Менгеле. Не само го заслужават, но и го надминават. Защото самият Менгеле надали е вярвал или заявявал, че неговите античовешки експерименти върху живи хора, са били от естество или с цел “да лекуват” конкретните хора. Той е възприемал себе си като експериментатор, който не се спира пред нищо “в името на науката и човечеството” като цяло (НЕ! ТОВА НЕ СМЕ ГО ЧУВАЛИ! НИКОГА!!!).
Тези все още имат наглостта да се представят като лекуващи. И със самочувствието на точно такива, да хвърлят кал и по колегите си, и по пациентите, и по онези, които не са им нито колеги, нито пациенти, нито ще припарят някога до техните “услуги” и “компетентност”.

Когато “науката” се използва за такива цели, тя отдавна вече не е наука, а смъртоносно оръжие, насочено срещу хора – срещу всички хора. И трябва да бъде разглеждана и атакувана като точно такова.

Единственото, на което всички тези антинаучни лъжи почива, е доверието, че идва “от учени хора” с опит. Само осъзнаването на това, колко условно е всяко знание, попаднало в неподходящите ръце, и колко компрометиран всеки опит – когато се цитира от устата на недобросъвестен практик, всичко това отива точно там, където му е мястото – в кофата за рециклиране.

Милена Шейтанова

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар