Важно! Опасен тип напада беззащитни столичанки по тъмните улички

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Жена на средна възраст преживя страшен кошмар на път за дома си. Страховитата й история сподели дъщеря й във Фейсбук, пише блиц.

Около 12 часа в неделната вечер в столичния кв. „Хиподрума” непознат мъж е тръгнал след жената, нападнал я е в гръб в района на един от хранителните магазини и след нанасяне на удар, се опитал да й свали панталоните. От по-страшна развръзка дамата се отървала благодарение на трима младежи, които с появата си явно са притеснили нападателя и са я изпратили до дома й. Ето й пълния текст на поста й: „Снощи, около 12, непознат мъж е последвал майка ми от Ниагара, нападнал я е в гръб в градинката до магазин Дар. /там си е тъмно/

Запушил й е устата след нанасяне на удара и се е опитал да й свали панталоните. Описание нямаме, тъй като майка ми все още е в шок, било е тъмно и т.н. Две момчета и едно момиче, горе-долу около 20-те мисли майка ми, са се появили, благодарение на тях е добре тя. Изпратили са я до блока и са й дали кърпички да попие кръвта. Надявам се да са тук в групата и да мога да се видя с тях, за да им благодаря, майка ми също, а и да им задам няколко въпроса. Особено ако са видели нещо, което да помогне на разследването.

Мерси много душици, че сте съдействали!

Оглеждайте се, хора”, призовава Теди.

Оказва се, че майката на младата жена не е единствената дама, пострадала в района. Възрастна столичанка споделя, как преди 3 седмици, вадейки портмонето си да плати в магазина, около който се е разиграло нападението, стоящият до нея около 40-50 годишен висок мъж и викнал: дай 10 лева. „Аз му отговорих, че няма да му дам и той ме изпраска с все сила по гърба, та едва не паднах! Аз съм на 70 години. После разбрах, че бил шизофреник, живеещ срещу магазина – брат му го гледал, но изглежда е във “фаза” и е агресивен – може да е той…”, споделя още тя.

„Преди 2 седмици ми се случи много подобна случка в парка на Ритуална. 11 часа вечерта, в тъмна алейка. Не ме удари, но ми бръкна под полата и започнах да викам по него, след това си продължи по пътя. Подала съм сигнал в 6-то районно, търсят го. Заловиха един за подобни набези в района, но не беше той. Явно са няколко, което е още по-притеснително. Купувайте средства за самоотбрана и ги дръжте под ръка, ако обикаляте квартала по тъмно, ще им се стъжни…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар