Валентин Радев изперка: Справяме се отлично! Пелов щял да избяга още 2017 г., ако не бил СИГНАЛЪТ на МВР!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не знаем как ви се струва на вас, но да избягат двама затворници-рецидивисти от Софийския затвор, а управляващите да ръсят глупости една след друга – за нас това е краят!

След Цачева, която назначава нов шеф на затвора, но не знае кой е и как се казва, сега Валентин Радев се опитва да си придаде важност и да каже, че представяте ли си, СИГНАЛЪТ на МВР от миналата година е свършил… „работа“.

Пълен смях, тотален резил, подигравка с реално мислещите! Радев вероятно взима обществото за малоумно, тъй като да се изтъпаниш в национален ефир и да кажеш, че щял да избяга още миналата година, ако не бил „великия“ сигнал, това е повече от основателно да си подадеш оставката.

Тя би била удачна и на фона на продължаващото НИЩО за двамата затворници. Три дни няма и следа от тях, а и не се надявайте да ги хванат. Над 500 издирвани лица не е ясно къде са и никога няма да стане…

“Пелов може би е щял да избяга миналата година, ако не бяхме подали сигнал. Бягството му може би е било предотвратено миналата година”. И какво от това, бе, Радев!?!?!?

Това говори що за „стока“ сте и в МВР и в системата на затворите. Не избяга 2017, избяга обаче 2018г. Няма какво повече да се каже, освен, че сте…

“Дали сме съответната информация на затвора и те може би са предотвратили бягството му миналата година. Може би иначе е щял да избяга тогава”, заяви той. А защо не го предотвратихте сега!? Това е въпросът!

„Надяваме се, че не са успели да избягат зад граница.“ Надявайте си се…

И завършваме с това, което каза Радев и тотално може да ви УБИЕ. “Няма да си давам оценка дали се справяме добре. Оценката я дават нашите партньори.

Според тях се справяме повече от добре, да не кажа отлично”, посочи той в отговор на въпрос за бягството на двамата затворници и преминалите без проверка наскоро група влизащи в страната пасажери на летище София.

Дъното е ударено!

Би нюз

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар