валери симеонов

Валери: Ако продължавате да ревете срещу „Данък телевизор“ ще въведем и данък „телефон“!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Валери Симеонов от опитомените патрЕоти коментира тази сутрин за медиите закона “Данък Телевизор”, който ще е 60 лева за брой телевизор и ще се плаща през сметките за тока към ЕРП тата според решението на колегите му в народното събрание.
Според депутата и злополучен бивш министър, “Данък телевизор” ще спомогне да се опази културата на българина, която в последните 30 години благодарение на БСП и ДПС буквално е била унищожена и хората са забравили да обръщат внимание на културните ценности в България, а изцяло са се вторачили в ежедневните си проблеми, за което има вина и националната телевизия и СЕМ.
Данъка и постъпленията от него, ще спомогнат на държавата да разтовари едно бреме от плещите си, а именно да издържаме така наречената обществена телевизия, парите от данъка буквално ще са насочени пряко и само натам и СЕМ и това ще даде възможност на колегите от финансово министерство още по прозрачно да разпределят парите от данъците.
Културата е важна и затова трябва да има “Данък телевизор”, защото без култура сме загубени като държава, а нашите партньори от ЕС очакват от нас, не само равнопоставен партньор, но и да показваме, че правим реформи търсим иновациите на новото време и сме готови да ги прилагаме.“Данък телевизор” който според мен и колегите може и да е по-висок от заложените 60 лева, ще гарантира на всички в Националната телевизия и СЕМ спокойствие от което те се нуждаят от години, защото само човек, който не е работил в тази динамична среда медиите, не знае какво значи стреса там.

Надявам се колегите от БСП и ДПС най – накрая да проявят разум и да не се изказват неподготвени отново, когато “данък телевизор” влезе на второ четене в пленарната зала, защото ние патрЕотите не налагаме тежест на българските граждани, напротив ние всеки ден търсим решения да направим живота им по – добър и по-привлекателен в България, за да може както казва нашият премиер Бойко Борисов, българите да се връщат тук и да виждат, че всичко е станало по – хубаво.
„Аз лично много се дразня дето народа мрънка, че 60 лева данък било много и ако продължават да ме ядосват ще предложа да въведем и данък Телефон“ ядосано уточни той.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/blog-post_317.html
С редакции

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Валери: Ако продължавате да ревете срещу „Данък телевизор“ ще въведем и данък „телефон“!

  • Господин WC премиер!!!! Дано това мое малко послание стигне до теб!! Наглец гаден, ако докато си работил на траулера не са те „опъвали“, обещавам ти, че ако те срещна сам в тъмна уличка, ще ти разпоря пърдялнита!!!!! Пфууууу, смрад отвратителна, ето това си ти!!!!!

Вашият коментар