Валери Симеонов вдигна сватба на морския бряг

Валери Симеонов вдигна сватба на морския бряг

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият вицепремиер и вече само почетен председател на НФСБ Валери Симеонов вдигна сватба в Бургас.

Симеонов е сключил брак с дългогодишната си спътница Венера Тодорова на морския бряг в Сарафово, съобщава сайтът „Флагман“. На сватбеното тържество са присъствали само най-близките съратници на Симеонов и приятелите му.Изненадата по време на празничната вечеря е бил поздрав с живо включване от Лондон. Ирис – съпругата на роклегендата Джон Лоутън, с когото приживе Симеонов беше близък приятел, и синът му Патрик поздравили младоженците.


„Изключително съм горд, че познавам вас двамата – вие сте прекрасни хора, които направиха много за семейството ми. Радвайте се на този прекрасен свят, на истинската любов и знайте, че всичко в този живот е възможно“, казал синът на Лоугън. Валери Симеонов преди време издигна паметник на баща му в Камен бряг. Неочаквани обстоятелства възпрепятствали полета на семейството до Сарафово за сватбата. 

Съпругата си Симеонов срещнал преди повече от 6 години, когато влязла в актива на партията и е била предложена за областен координатор за София и Северозападна България. Тя има собствен бизнес в областта на търговията.

Самият Валерии Симеонов също се занимаваше с бизнес преди да влезе в политиката. След финала на 44-ото Народно събрание, на което Симеонов беше и зам.-председател, той се оттегли от активния политически живот.

 

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар