Валери Симеонов: ГЕРБ и БСП крадат идеи

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) и съпредседател на Патриотичния фронт Валери Симеонов обвини ГЕРБ и БСП в кражба на политически идеи. Според него партията на Бойко Борисов е откраднала идеята на НФСБ за демонополизация на здравната каса. Социалистите пък му изплагиатствали идеята за създаването на фонд “Индустрия”, предаде Дарик.

“Тези партии са приели нашите идеи, така да се каже, образно – на въоръжение. И с тези идеи ще влязат в предизборната кампания. От ГЕРБ беше обявено, че ще водят борба с бюрокрацията, първите две години без данъци и връщане на инвестициите и въвеждане на мълчаливо съгласие”, заяви Симеонов. И подчерта, че “всички тези неща ги има в изборната програма на НФСБ от 2013 г.”

“БСП буквално преди дни заяви, че ще заложи като основна задача за своята работа в Народното събрание създаването на фонд “Индустрия” с капитал еди-колко си, фонд “Иновации”, каза още съпредседателят на Патриотите. След което цитира програмата на партията си от 2013 г., в която още тогава е било заложено създаване на фонд “Индустрия” за подпомагане на малките и средни предприятия, въвеждане на данъчни и лицензионни облекчения, създаване на гаранционен фонд за селските райони.

“Ако виждате съвпадения, това е случайно”, заключи иронично Валери Симеонов.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар