Валери Симеонов: Обидно ми е, че ме ме изкарват обществен враг номер едно

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Обидно ми е, че ме домонизират и ме изкарват едва ли не обществен враг номер едно. Аз съм платил моята цена. Това каза в студиото на NOVA зам.-председателят на Народното събрание Валери Симеонов по повод протестите срещу неговото избиране. Симеонов подчерта, че е поднесъл своите извинения към майките на деца с увреждания, които той обиди в свое изявление.

След това лидерът на НФСБ се наложи по същата причина да подаде оставка като вицепремиер. Валери Симеонов разказа също, че е наясно с това, с което се сблъскват хората, които се грижат за свои болни близки, защото и той се грижи за своята болна майка.

“Затова никога не приемам покани от медии в събота и в неделя, защото трябва да съм там, за да я изведа в парка, защото тя иначе няма как тя да види света”, коментира той.

Лидерът на НФСБ разказа и че виждал още като дете как баба му се грижи за тежкоболния му дядо, както и че е полагал на много хора със здравни проблеми още преди да се занимава с политика.

Той заяви, че няма намерение да подава оставка от новия си пост в парламента. Валери Симеонов също така подчерта, че работи върху себе си и вече не си позволява предишния си остър изказ публично.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Валери Симеонов: Обидно ми е, че ме ме изкарват обществен враг номер едно

Вашият коментар