Ваня Григорова

Ваня Григорова попиля Терзиев: Разбирам, че имате нужда някой да ви суфлира на дебата – вземете Борис Бонев, когото поискате, аз ще ви очаквам

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Тъй като разбирам, че имате нужда някой да Ви суфлира, може да вземете със себе си депутати, министри, Борис Бонев, приятели, колеги, когото поискате. Аз ще Ви очаквам там.” Това пише Ваня Григорова в отворено писмо до Васил Терзиев.

Терзиев е изпаднал в страх от опонентката си и затова й постави условие. За да се яви на дебат, е готов да излезе срещу нея, ако заедно с него има още двама души от екипа му.

Ето как му отговори Григорова в отвореното си писмо:

Уважаеми господин Терзиев,

Ще Ви очаквам утре, 2-ри ноември, на дебата, организиран от БНТ и bTV от 20,00 часа, както и на дебата по БНР в петък, 3-ти ноември, от 14,00 часа.

Имахте достатъчно време, за да отговорите на тези предложения – за телевизионния дебат, дори направено още преди първия тур, вместо да предлагате нещо, което е трудно осъществимо броени часове преди балотажа.

Когато отправяте подобни оферти, добре е да си припомните, че в момента сте кандидат за публична длъжност, а не корпоративен шеф, който смята, че подчинените му са длъжни да изпълняват прищевките му.

Но тъй като разбирам, че имате нужда някой да Ви суфлира, може да вземете със себе си депутати, министри, Борис Бонев, приятели, колеги, когото поискате…


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар