Варна вика три пъти на бис Лили Иванова – Култура

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Варна вика три пъти на бис Лили Иванова

ФБ/Лили Иванова

Примата на българската естрада Лили Иванова ще излезе в заслужена почивка през август.  Една от причините е, че най-топлият месец тази година ще бъде ретрограден.

Сцена

“Който иска да пее на ретрограден Меркурий, ние ще си почиваме. Свършихме доста работа от май досега, концертите са разпродадени, заслужена почивка и за Лили Иванова, и за целия екип”, с усмивка обясни пред “Телеграф” пиарът на звездата Николай Недеков. Ден след като пя в Шумен естрадната прима изправи на крака Варна. На морската сцена тя изпълни едни от най- популярните си песни. Хиляди хора скандираха името на певицата и станаха на крака, за да я аплодират. Присъщо само на звезда от такъв ранг, Иванова не пропусна да благодари на публиката си след всяка една песен. Същото направи и с музикантите на сцената.

Плакат

Почитателите на Лили Иванова във Варна пяха заедно с нея “Детелини”, “Панаири”, “Камино”, а тя им се отблагодари, като излезе три пъти на бис за тях. Най-малкият фен на певицата близо час държа плакат с надпис “Лили Иванова е номер едно”. През юли остава само концертът в Летния театър в Бургас. След това почитателите й ще могат да я гледат на 12 септември в Пловдив.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар