Васил Божков: Ако Гешев иска да търси престъпници, да търси при Бойко Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тази сутрин по bTV Васил Божков даде по телефона интервю пред Антон Хекимян.

Божков каза, че живеем в държава на Гьобелс, и че нищо от това, което му приписват като „престъпления“ не е вярно. Всичко свързано с Националната лотария е вършено по закон и нищо от това, което говори Гешев за „откраднати 500 млн.лв“ не е вярно! Гешев да прочете търговското право, кой ни е наложил държавната такса по закон, Гешев да не бърка търговското право с наказателното! Никога не съм дължал пари, включително и на държавата!, заяви Божков.

Божков каза още, че е арестувана жена му, но няма информация дали продължава да е в ареста или е върната в дома им за да правят отново обиск.

Васил Божков директно изрече, че живеем в държава на Гьобелс и че никой от прокуратурата не го е потърсил.

След изявленията вчера на главния прокурор Иван Гешев, Божков е преценил, че е опасно за него да се връща в България, включително, че е е опасно за живота му.

„Ако Гешев иска да търси престъпници, да ги търси по нагоре от Комисията по хазарта, при министъра и Горе при министър председателя!“, каза Васил Божков.

Той каза, че са арестувани хора, които нямат нищо общо с онова, в което го обвиняват, и че най-регулирания бизнес у нас е хазарта, и по никакъв начин няма начин да е оказвал той влияние върху членове на Комисията.

България не е правова държава очевидно, каза още Божков.

Цялото интервю може да гледате тук:

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/vasil-bozhkov-strahuvam-se-da-se-pribera-v-balgarija-na-balkanite-sam.html

Afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар