Васил Божков в ефирът на btv: Няма да се върна в България, докато не арестуват Горанов и Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Васил Божков се включи на живо в ефирът на БТВ, за да каже, че не се намира в България. Според него всичко е скалъпено и живеем във времената на Гьобелс, а Гешев се изживява като говорител на ОПГ. За цялата скалъпена ситуация седят едни луди хора, които искат да отнемат един печеливш частен бизнес.

Гешев да не се цели в комисията по хазарта, а да разрови по нагоре и да арестува министър Горанов и неговият шеф Бойко Борисоя. Не познавам никой в комисията по хазарта и всичко са лъжи. Бизнеса с хазарт е един от най-строго регулираният в България, няма как да повлияеш на някой от членовете на тази комисия.

Божков заяви още, че държавата няма как да твърди в лицето на Иван Гешев, че той дължи 500 милиона лева на хазната и помоли да проверят дали не е платено всичко което се изисква по закон, към държавата. Всичко е платено и пак се повтарям живеем във времената на Гьобелс в които прокуратурата с пропаганда убива частен бизнес.

От прокуратурата никой не ме е търсил, телефона ми е постоянно включен. Исках да се върна в България, но след изявленията на Гешев от вчера се страхувам за живота си. Арестува ли са жена ми вчера, тя няма нищо общо с бизнеса, но като няма кой са арестували жена ми.

Тази сутрин пак претърсват домът ми, дори не знам къде се намира жена ми в момента.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/btv_29.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Васил Божков в ефирът на btv: Няма да се върна в България, докато не арестуват Горанов и Борисов

Вашият коментар