Васил Божков обяви, че ще води европейската листа на коалиция „Център“ – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Васил Божков обяви, че ще води европейската листа на коалиция „Център“

ФБ/Васил Божков

Васил Божков обяви, че ще води европейската листа на коалиция “Център”. Пред журналисти в Централната избирателна комисия (ЦИК), след като листите на формацията бяха регистрирани, Божков каза, че втори след него в евролистата ще бъде Дарин Дросев, който е председател на формацията.

Божков допълни, че за изборите за национален парламент ще води две листи – в 25 многомандатен избирателен район (МИР) в София и в Пазарджик.

В кампанията ще заложим на позитивност. Няма да обещаваме неща, които няма да изпълним. Ще променим системата, заяви той.

На въпрос как ще си партнира ГЕРБ и “Продължаваме промяната”, ако се стигне до коалиционно правителство в рамките на следващия парламент, той отговори: “Ако има коалиционно правителство, ние няма да си партнираме с тях. Ние ще им пречим да си осъществят престъпните си схеми”.

Имаме намерение да произведем адекватна критика, с която Европа да промени отношението си към България, посочи Дарин Дросев.

По-рано днес Софийският градски съд пусна от домашния арест бизнесмена Васил Божков. Съдът се мотивира, че вече са минали осем месеца от задържането му. 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар