Васко Кръпката: Румен Радев е елементарен и прост!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Васко Кръпката е твърдо против президента Радев, защото той бе издигнат от „червените“!

Музикантът Васил Георгиев, известен повече като Васко Кръпката, винаги е бил отявлен противник на комунизма. И до ден-днешен той продължава да хули тоталитарния режим и всичко свързано с него.

Ето защо китаристът не е доволен от избора на Румен Радев за президент. Той не може да повярва, че толкова много хора са гласували за човек, издигнат от комунистите, пише Tribune.bg.

„Много е жалко, че гласуваха за този човек. Той е проект на комунистическата власт. Наподобява много на Тодор Живков. Похватът на Румен Радев е елементарен.“ – казва по темата Васко Кръпката.

Васко Кръпката
Васко Кръпката е против Румен Радев

Според него Тодор Живков е бил един правешки прост човек. В момента също много прости хора били на ръководни постове, като най-вероятно визира именно ген. Радев.

Кръпката не може да разбере как може много хора да изпитват носталгия към комунизма, при положение че той ги е съсипал.

„Същите бабички, които милеят за онези времена на соца, тогава са живели в мизерия.“ – смята певецът, който от 30 години се изявява по концерти като тотален антикомунист.

Изненадата е, че в момента Васко Кръпката подкрепя протестите, но не иска те да бъдат причина за връщането на „червените“ на власт. Според него трябва да има тотално нови хора в политиката.

Певецът счита, че Румен Радев е провалил протестите и не трябва повече да се включва в тях. По всичко личи, че той не може да понася българския президент и причината е, че той беше подкрепен от БСП.

„Радев скандира „мутри – вън“, а той беше издигнат от партията, която създаде мутрите. Аз пея против мафията от 30 години насам.“ – казва Васко Кръпката.

Музикантът е на мнение, че в България има голяма просъветска пропаганда, която цели отдалечаването ни от САЩ и ЕС. В основата й бил Румен Радев, когото смята за комунист.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар