Вашата роля в живота: 7-те типа душа

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Според философията на прераждането съществува един по-висш ред и нищо не се случва просто случайно. Включително и изборът на всеки от нас къде да се роди, какви събития да преживее и какво да го вълнува в настоящия живот. Разберете каква е вашата роля според 7-те типа душа.

Вашата роля в живота: 7-те типа душа
 © iStock

Може би не го осъзнавате или пък го чувствате интуитивно, но всичко в тази реалност има перфектен замисъл. Висшият ред не изключва свободната воля на човек, може да опитате всичко, но всеки от нас е роден с определени заложби и качества, които му служат най-добре за целите в настоящия живот. Специфичните характеристики са свързани с функцията, която човек изпълнява в цялата система.

Душите се разделят на седем типа, така наречените духовни архетипи. Те са: свещеник, занаятчия, мъдрец, служещ, учен, крал и воин. Душата на всеки от нас има определена роля, която трябва да изпълни и която влияе върху целия ни живот. Типът душа оказва въздействие върху това, което правим и как го правим, върху това, което желаем.

Смята се дори, че типът душа остава постоянен, независимо от прераждането. Всички неща могат да се променят в различните животи – пол, раса, социално положение, професия и т.н., но същността и съзнанието винаги остават едни и същи. Не съществува йерархия при типовете души, защото всички те са равни.

За да разпознаете своя тип душа, прочетете описанието на всяка една:

Свещеник/жрец

Този тип душа има по-голяма чувство за мисия от другите, нещо като призвание и силна вътрешна необходимост да направи света едно по-добро място. Хората с душа на свещеник се наслаждават на ролята си на мотиватори и обичат да помагат на другите и техния успех. Свещеникът вдъхновява другите да направят положителни промени в живота си. Той е източник на енергия за останалите. Разбира се, свещениците имат нужда да влязат в ролята на духовни водачи.

Този тип душа представлява около 7% от населението.

Добави описание

Занаятчия

Този тип душа олицетворява същността на творчеството и изобретенията. Хората със занаятчийска душа имат голямо въображение, което ги подтиква да откриват нови перспективи и комбинации. Те обичат да реализират идеите си в интересни материални форми. Този тип душа има нужда да създаде всичко – от стихотворение, през занаяти до научни теории. Често хората с този тип душа избират професии като изобретател, дизайнер, графичен дизайнер, спортист, танцьор, модел, художник, актьор, инженер, архитект.

Този тип душа представлява около 22% от населението.

Мъдрец

Това е човек, който сякаш знае всичко, много добър в комуникацията. Хората с душа на мъдрец обичат да изразяват мъдрост, красота, любов, хармония и философия. Разбира се, те обичат да споделят мъдростта си с другите. Обикновено са очарователни хора и печелят всички със своята харизма. Мъдреците обичат публичните изяви, ето защо този тип душа постоянно търси вниманието на хората. Те често избират професии като музикант, учител, продавач, оратор.

Този тип душа представлява около 10% от населението.

Служещ

Този тип душа иска да служи за общото благо, както и желае да разреши всички проблеми в света на материално и психическо ниво. Обикновено служещите хора са мили по природа, отговорни, грижовни и скромни. Въпреки своето добродушие, те носят тежестта на света на раменете си. Хората с душа тип служещ винаги поставят нуждите на другите преди своите собствени. Избират професии като лекар, социален работник, сервитьор, дипломат, домакиня.

Този тип душа представлява 25% от населението.

Добави описание

Учен

Този тип душа е жадна за знания. Тя често възприема живота като експеримент и се отличава с голямо любопитство. Ученият има нужда постоянно от нови знания и по-скоро е спокоен по природа. Информацията, която обработват невинаги е научна, понякога става въпрос просто за нещата от живота и заобикалящата ги среда. Ролята на хората с душа тип учен е да поддържат и развиват общите ни познания. Те често избират професии като професор, учен, писател, изследовател, репортер, анализатор.

Този тип душа представлява около 13% от населението.

Крал

Този тип душа е роден лидер и командир. Хората с душа на крал имат силна личност, категорични са и концентрирани. Често изискват много от другите, заради своите високи стандарти. Когато душата крал си постави цел, тя не се отказва, докато не я постигне. Умее да разпределя задачи на другите и да разрешава проблеми. Подходящи професии са политик, мениджър.

Този тип душа представлява 4% от населението.

Воин

Хората с душа воин са силни, лоялни, решителни и непоколебими. Те са въплъщение на смелост, обичат да преодоляват предизвикателствата, за да постигнат целите и мечтите си. Често душата на воин дава атлетично тяло. Усилената работа не плаши хората с този тип душа, стига усилията им да са възнаградени. Воините трябва да се борят за всичко в живота си. Те често избират професии като спортист, войник, бизнесмен, полицай.

Този тип душа представлява 18% от населението.

Добави описание

Прочетете още:

Регресия – надникнете в предишните си животи

Стара душа ли сте? 11 знака, които ще ви подскажат!

Тест: Разбери какъв си бил в предишния си живот по датата на раждане?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар