Вашето време изтече. Господ отдавна се отвърна от вас.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Започнаха гербавите опорки:
Датата 4.април 2021г. съвпадала с католическия Великден и това ощетявало католическата и арменска общност в България/ която е общо около 50хил. души.

МНОГО КЪСА ПАМЕТ, неуважаеми!

Още през юни 2014г. основните политически сили в България се разбраха предсрочните парламентарни избори да се проведат на 5 октомври 2014 г. НЕЗАВИСИМО че избраната дата съвпада с мюсюлманския празник Курбан Байрам и то при положение, че мюсюлманската общност е около 600хил. души.

Изборите съвпаднаха с деня в който, според традицията, мюсюлманите купуват месо, приготвят курбан и посещават роднините си.Независимо от това препълнени автобуси и леки автомобили пристигнаха от Турция.

Но, както си знаем, лицемерната грижа за интересите и правата на българските граждани е една от характеристиките на Борисовата управление.

Католическата общност основно е съсредоточена в община Раковски но там от години феодалства ГЕРБ.

И вместо спешно да ремонтират Изборния кодекс, да помислят за правата на над 2 млн българи в чужбина, управленците ни се загрижиха за католическия Великден.

Ами тогава осигурете гласуване по пощата неуважаеми законотворци .Така 1 човек ще остави в съответния център бюлетините на 23, 30, 40,….човека , които сами ще решат дали и как да празнуват.Пък и нали е пандемия и точно вие ни съветвате да не се събираме, да ограничаваме контактите и пр.
Значи Коледа по домовете , а католическия Великден ще празнуваме и няма място за избори.

Господ отдавна се отвърна от вас.
Винаги обаче дава шанс и време за избор, промяна, смирение.
Вашето време изтече.
Следва изкупление. По човешките правила.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар