Вбесиха лъва! Путин към Америка: Времето ви изтече, кажете „сбогом“ на света!

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Отношенията между Русия и САЩ се изострят все повече. Причина за това са все по-увеличаващите се санкции спрямо Русия. Владимир Путин го намира за недопустимо.

От Кремъл съобщиха, че Руската федерация няма да остави нещата така и ще отмъсти жестоко не само на Америка, но и на целия Запад. За целта руският президент е подготвил убийствени санкции срещу своите западни сътрудници, писа Труд.

Очаква се Русия да качи в пъти цената на своя газ, което може да доведе дори до фалити на някои държави. Освен това Путин смята да спре руските туристи към САЩ и Западна Европа, което ще бъде брутален шамар към целия западен туризъм, включително и към българския.

Владимир Путин тръгва да унищожава Америка

Според някои чуждестранни медии руският лидер се е опитал да се разбере по друг начин със западните си колеги, но след като постоянно срещал ненужен отпор, търпението му свършило и чашата преляла.

„Времето на САЩ изтече. Путин им даде шанс да сменят стратегията си, но те не го направиха. Сега ще усетят цялата руска мощ върху себе си“, пише руски вестник.

Истина е, че Америка се намира в много тежко финансово положение. Още преди пандемията държавата изпитваше огромни трудности, а сега те са тройно по-големи. Някои финансови анализатори дори предвиждат фалит на САЩ до 2024 г.

Още за Владимир Путин четете в предишните ни материали, които са по-надолу в текста!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар