Веждичка, сложи си лигавник докато се мазниш на Боко

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Такова оливане, такова подмазване не е имало дори по времето на Живков.

Четете пресните славословия на Веждито от тази сутрин, хванете се за нещо твърдо и можете дори да го дарите с една чирпанска благословия: „ България никога не е била като малка страна, припозната от който и да е. Страната я нямаше на картата, на диаспората на международния терен и стана известна, когато Бойко Борисов започна да се занимава успешно с международна дейност. И днес сме фактор и сме на световната карта и това е благодарение на Бойко Борисов.”

Ей, такива мазници наистина ще побъркат Борисов, защото той взема подмазването като истина. Когато Веждито е бил току-що приет комсомолец – на 15 години, Тодор Живков е приет единствен от Източна Европа от най-големия тогава политик на Европа – генерал Де Гол /1966 г/. И за сведения на алкохолизирания каменоделец е казал: Каква малка страна, а какъв голям държавник има! Пак за сведение на кръчмарския плъх Рашидов – Живков подписва договор с Рено. И от 1968 година в Пловдив се произвеждат автомобили.

Пак за сведения на любителя на чашката и мултак №1: само за пет минути в средатата на 70 години, когато иранският шах Реза Пахлави е в България, само за пет минути Живков взема два милиарда заем! Няма гаранции, няма залози – думата на Тодор Живков е достатъчна! Това го пише не ласкател на Тато , а негов враг – Петър Младенов, който е бил свидетел. Благодарение на Живков, на неговата фина дипломация, 12 години – от 1972 година, Брежнев е давал по 600 милиона долара безвъзмездно на България! Освен дървения материал, рудите, петрола…Да не споменавам грандиозната програма „1300 години България”, когато за България се разчу във всички краища на света. Да не споменавам световните писателски срещи в България. Няма да казвам дори за асамблеята „Знаме на мира”… Стига ли това? Хайде, ласкателю Вежди, извади поне един подобен факт свързан с твоето божество от Банкя?

Успешната международна дейност на твоя ментор, Вежди, е самодейност, която служи за разнообразяване на скучните вечери на големите дипломати. Те просто се подиграват със слона в аптеката на Брюксел. Бисерът на неговата „успешна международна дейност” е най-големият предателски договор подписван от премиер след Освобождението от турско – договорът с Македония! Вежди, занеси на химическо чистене лекьосаната си съвест, все още не е чак толкова късно!“
Стефан Северин

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Веждичка, сложи си лигавник докато се мазниш на Боко

Вашият коментар