Вежди Рашидов: София не е салам! Всеки се е засилил да го захапе, но ГЕРБ може най-добре!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Без да искаме станахме професионалисти на черния пиар. Това заяви Вежди Рашидов в ефира на bTV. Не знам защо трябва да се загуби София, не знам защо гледаме на нея като на един салам, който всеки иска да го яде.

София е един жив организъм“, коментира той предстоящия сблъсък между Мая Манолова и Йорданка Фандъкова за кмет на София. Според него като се установи работещ кмет, той трябва да остане и да работи. /С две думи Данчето да е вечна и даже няма нужда от избори/

„Останалото е говорилня“, подчерта депутатът от ГЕРБ. „Малко ме интересува какво дават социолозите. Мен ме вълнува кой е градивният кмет“, посочи още той. „Мен ме интересува кой е градивният кмет. Разликата да се говори и да се прави е много голяма. България изработихме една плеяда хора, които много хубаво говорят, но никога не са правили нищо. Това е нещо като културолог, не може да рисува, но благодарение на Пикасо, съществува“, обясни Вежди Рашидов.

Той захапа и активистите от „Да, България“ за неоснователните обвинения по негов адрес по времето, когато бе министър. „Издадох едно решение и едни от „Да, България казаха“ Вежди Рашидов искал да събаря сградата. Как ще се разруши паметник на културата. Това само архитектът на сградата може да го реши“, отсече той.

Във връзка с критиките на опозицията за практиката на Бойко Борисов да обикаля с джипа си населените места, Рашидов подчерта, че лидерът на ГЕРБ е направил монолитна партия. „За тази партия работи години наред. Това не се прави с разходка с джипа. Второ, Бойко Борисов е правил малките си грешки. Никога не ги е отричал, но когато трябва да се стабилизира, се стабилизира“, заяви още Вежди Рашидов. По думите му всяка грешка му е пример да се оправи по-нататък. „Не джипът, самият Бойко Борисов като лидер излезе и се оправи“, допълни още Рашидов.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар