Великанът Путин помля Запада: Удивен съм, че Германия още не ме е обвинила за загубата от Япония на Световното по футбол!

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Надсмива се над Запада

Европа някога може да беше фактор в геополитиката, но в момента се е превърнала в една колония на САЩ. Това е мнението на повечето анализатори извън Стария континент. Това е позицията и на руския президент Владимир Путин.

Според лидера на Кремъл ЕС води антируска политика, която с нищо не му помага. Той вижда като основен двигател в Съюза Германия, която открай време е негов лидер.

Олаф Шолц постоянно се изказва против Владимир Путин и Русия, по което се различава от Ангела Меркел, която имаше добри взаимоотношения с руския президент. Нападките на Шолц и ЕС като цяло се приемат с насмешка от самия Путин.

„За всичко лошо е виновна Русия, в това се опитва да ни убеди западната пропаганда месеци наред. Аз съм злодей, че искам да защитя народа си в Донбас, но същите, които ме определят като злодей, нямат проблем с войните извън Европа, сякаш там не живеят хора. Очевидно Западът дели хората на европейци и неевропейци. Все едно да ги делиш на първа и втора категория. Това ли са големите евроатлантически ценности, за които претендират?“, каза Путин на извънредна пресконференция, проведена в Санкт Петербург.

Той дори подметна с ирония и сарказъм, че е изненадан как все още Германия не го е обвинила за загубата от Япония на старта на Световното по футбол в Катар. Същото Световно, от което Русия бе отстранена предварително по незаконен ред от ФИФА.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар