Великия Христо Стоичков: Предателите са много, това е голямата ми болка

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Няма как да простя на хора, които много години са били до мен и после са ме предали.

Болката от предателството остава. Когато си толкова близък с някой, кажи-речи потта е една и съща, фланелките ни са били мокри и сме играли…и има трети или четвърти човек, който се намесва, там не прощавам.

Това е голямата ми болка.

Така Христо Стоичков коментира отношенията му с Любослав Пенев и Борислав Михайлов.

Тъжно ми е, тупти ми сърцето, че станаха тези неща. Аз съм си аз. Няма да ми тръгнат сълзите, напротив, ще го преодолея , Това каза още Стоичков, представяйки книгата си „Христо Стоичков. Историята”.

 

Понякога ме е спасявала маската. Като футболист съм слагал маската, като треньор. Искам да побеждавам постоянно. Аз трябва да съм си аз. Но моите колегите винаги са били с мен. Маската е била, за да съм такъв, какъвто съм. Много пъти е била, защото не искам да ме безпокоят, допълни Камата пред Нова телевизия.

 

За книгата той каза: Вътре в книгата няма нещо задкулисно. Всичко е едно към едно с това, което съм преживял. Аз казвам това, което е на сърцето ми. Понякога съм грешил, признава Стоичков. Той сподели, че иска тази книга да остане в съзнанието на младите хора. Според него много хора не го познават извън терена, като човек.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар