Великото зануляване на света започна! Планът е тотално разорение и отчаяние на хората, за да се молят на глобалистите за спасение

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Излиза, че тези, които така или иначе дърпат конците на света, видимо съвсем не в полза на цялото човечество, са знаели предварително какъв е ПЛАНЪТ. И как ще бъде изпълнен. Оказва се обаче, че за това се е говорило и знаело доста по-отдавна от Давос.

 

В своя статия Брандън Смит разказва, че за първи път е чул тези термини още през 2014-2015 г. А именно: global reset (глобален рестарт) или great reset (велико зануляване). По времето преди нашата Кристалина Георгиева да замести Кристин Лагард като шеф на Международния валутен фонд, Лагард неведнъж е използвала тези термини. Това всъщност е новото, по-модерно название на лелеяния от тъмните сили на планетата

Нов световен ред.

Но защо това зануляване е толкова опасно, а може би и още по-опасно от самия коронавирус? Може пък да донесе и нещо по-добро? Защото зануляването означава пълно разорение на държавите. И особено на по-свободолюбивите и непокорните. Сега разбирате ли защо и САЩ е под ножа? Защото там хората са навикнали да живеят в свобода и не са покорни като овце.

Планира се драматична промяна в съвсем близко бъдеще на цялото човешко общество на планетата. Сегашният термин “Зануляване” изстрелва с катапулт реализацията Новия световен ред. Какво означава този ред? Целият свят се командва от една финансова структура, икономиката е изключително тоталитарна.

А светът се управлява от невидим борд,

който по никакъв начин не може да бъде контролиран, не може да му се търси никаква сметка.

Това не може да се случи обаче само, ако сегашният свят бъде разрушен. Хората трябва да бъдат разорени, да бъдат докарани до пълно отчаяние. И тогава с решения се появяват глобалистите. И тези решения се приемат светкавично без въпроси, с истинска радост от хората. Затова сега паникьосват целия свят.

Наплашеният човек лесно се манипулира.

В това отношение нашите управници не са измислили нищо оригинално. Те и не могат. Могат само да копират и то – некадърно, онова, което правят другите.

Ето още едно от многото доказателства: премиерът на Канада Джъстин Трюдо и глобалистът Клаус Шваб от Световния икономически форум се изказват по един и същ начин – нещо като нашите опорки: “Пандемията от КОВИД-19 е идеална възможност да се задейства ВЕЛИКОТО ЗАНУЛЯВАНЕ”.

Сега става ясно каква е целта на тези локдауни. По времето на Тръмп икономиката на САЩ буквално разцъфтява. Не и сега обаче. Същото може да се каже за всички държави приложили локдаун.

Скоро ще се окаже нокаут.

Направете си извода какво тепърва се задава. Още нищо не сме видели. Не случайно дори в кротки държави като Австрия, например една от най-продаваните стоки напоследък е оръжие за лична защита…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар