Велик!!! Румен Радев изритва отзад шайката на Борисов, със сигурност си тръгват след 4 април!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Румен Радев се явява в ролята на спасител на българския народ. Това става ясно от последните разкрития около парламентарните избори.

 

Радев следи за закона на изборите

Ген. Радев обяви днес, че е негова грижа да се спазва законът по време на изборите на 4 април, писа “24 часа“.

Оказва се, че той ще го направи буквално. Румен Радев подготвя свои наблюдатели и застъпници. Разбира се, те ще бъдат от определени малки партии, но ще “играят” за президента.

Според слуховете една от тези партии е “Морал, Инициативност и Родолюбие” (МИР). Това е партията с най-прозрачното управление и досега е показала най-голяма заинтересованост от спазването на закона на 4 април.

Именно МИР предложи да има видеонаблюдение по време не само на гласвуването, но и на преброяването на бюлетините. Нещо, което стресна управляващите, свикнали да си докарват допълнителни чували с бюлетини.

Всичко това прави този път фалшифицирането на вота доста трудно, което пък значи, че дните на Борисов и компания са преброени, тъй като последното проучване показва, че доверието в лидера на ГЕРБ е под 20%.

Румен Радев е първият президент, а и изобщо човек от политиката, който се осмелява да се намеси пряко в изборния процес за парламентарен вот. На него разчитат около 3 млн. българи, че животът в България ще се подобри, а първата крачка за това е на 4 април.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар