Велислав Минеков: Академия „Г. С. Раковски” пази най-доброто от дългогодишните традиции във висшето образование и модерното академично обучение

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Академия „Г. С. Раковски” пази най-доброто от дългогодишните традиции във висшето образование и модерното академично обучение. Това каза министърът на културата проф. Велислав Минеков по време на откриването на новата учебна година 2021 – 2022, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„С високия професионализъм на целия си преподавателски състав, със своята богата история, изследвания и традиции Академията продължава да бъде привлекателно място за онези млади хора, избрали пътя на честа и службата в името на родината. На тях бих желал да пожелая с любознателност да пристъпват прага на тази нова за тях школа, защото те са личностите, на които ще разчитаме за развитието на новата българска държава в духа на европейските ценности“, заяви министърът.

„Академия „Г. С. Раковски” пази най-доброто от дългогодишните традиции във висшето образование и модерното академично обучение. Уверен съм, че в съчетание с вашите умения и сърцатост страната ни ще се гордее с ново поколение лидери, с висока гражданска отговорност, в областта на сигурността и отбраната“, каза още проф. Минеков.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар