Венелин Петков: Ще кача Румен Радев на върха на държавата, за ужас на мошеника Борисов!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Журналистът Венелин Петков бързо си намери нова работа, след като бе уволнен от Би Ти Ви.

 

Разбира се, щабът все още не е обявен официално, тъй като до изборите през есента има доста време. Петков обаче е постигнал договорка с президента да му развие кампанията така, че да бъде преизбран.

Бившият новинар загуби работата си в bTV след 19 години вярна служба, и то без никакви обяснения. Това го карало да се чувства огорчен и да вижда в уволнението си дългата ръка на Бойко Борисов, тъй като БТВ беше единствената национална телевизия, която отразяваше реално политическата ситуация у нас.

Разочарован и обиден от незаслуженото си уволнение, Венелин Петков търси отмъщението. Ето защо той с радост приел да се включи в екипа на Румен Радев.

Двамата се познават от много години, далеч преди Радев да стане президент. Те се запознали по работа. Румен Радев бил военен пилот, а по онова време Венелин Петков бил военен репортер. Дори заедно заминали за Афганистан.

След като Радев станал президент, Петков бил от малкото журналисти на висок пост, които му предложили подкрепата си. Макар идеологически да е много далеч от БСП, журналистът виждал в генерала възможността да бъде свален най-после този престъпен режим, изграден от Бойко Борисов.

Ето защо, когато бил уволнен от БТВ, Петков потърсил президента и успял да си издейства да го включи в екипа си за изборите. От Петков се очаква да направи успешна медийна кампания, която да остави Румен Радев на президентския стол.

Нещо повече, журналистът имал намерение след изборите да работи дори в насоката България да стане президентска република. За целта щял да засили медийния натиск, тъй като все още имал стабилни връзки в някои медии.

„Румен Радев трябва да поеме цялата власт в държавата, за да свалим мошеника Борисов.“ – отсякъл пред свои колеги Петков.


Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар